Busvervoer

Voor de verre verplaatsingen bij uitwedstrijden van onze nationale ploegen (vanaf U8 t/m Beloften) wordt er een bus ingelegd.

Samen uit, samen thuis

Wie met de bus vertrekt in Dessel, komt ook met de bus terug naar Dessel. De bussen vertrekken aan het Armand Melis Stadion. Gelieve de wagens te parkeren tegen het bos.

Opstapplaatsen

  • Voor de ritten via Antwerpen/Brussel is er een opstap voorzien op de carpoolparking langs de E34 in Lille.
  • Voor de ritten via Limburg/Luik is er een opstap voorzien aan het Total tankstation in Ham.
  • Ook hier geldt dat wie opstapt in Lille of Ham nadien ook met de bus terugkomt naar Lille of Ham. De busmaatschappij moet op voorhand weten hoeveel spelers en supporters onderweg opstappen.

Stopplaatsen onderweg

Er zijn GEEN stopplaatsen voorzien om eten/drinken in te slaan (met uitzondering van de rit naar Virton). Drankjes zijn in de bus te verkrijgen aan de democratische prijs van €1,20. In noodgevallen kan wel een plasstop voorzien worden.

Uitzonderingen

Om uitzonderlijke redenen kan een speler vragen om de verplaatsing met eigen vervoer te maken (uiteraard dan ook heen en terug). Dit moet ten laatste op de laatste training voor de wedstrijd met de trainer afgesproken worden. Op die manieer weten wij exact wie er zich in de bus bevindt en wie waar op- of afstapt (kwestie van veiligheid in geval van een ongeval).

In de bussen

We eten alleen niet-vervuilende pakketjes (geen frieten, warme gerechten of andere gerechten met vettige saus). Let ook vooral op dat je niet morst bij het eten van wafels en chips. Alle afval hoort in de plastic vuilzakjes. We houden de bussen proper.

Er worden uiteraard ook geen alcoholische dranken verbruikt door de spelers. Het is eveneens evident dat er niet gerookt wordt in de bussen, ook niet door de meereizende supporters.

Kledij op uitstap

Alle spelers ontvangen bij het begin van het seizoen een kledijpakket. We dragen dan ook steeds dezelfde kledij. Op die manier vertegenwoordigen wij met trots onze club op een opvallende manier. Wekelijks zal dienaangaande met de trainers een afspraak gemaakt worden in functie van de weersomstandigheden.

Meereizende supporters

Als er nog plaats is in de bus kunnen supporters meereizen aan de prijs van 8 euro. Wie met de bus vertrekt in Dessel (of opstapt in Lille/Ham) komt ook met de bus mee terug. Een inschrijvingslijst hangt uit in de jeugdkantine. Vul de naam van ELKE meereizende supporter in en duid eventueel aan of je onderweg op- en afstapt.

Let op: bij een tekort aan plaatsen hebben supporters die opstappen in Dessel voorrang op supporters die onderweg willen opstappen.