Infoavond 27 juni

Op woensdag 27 juni worden alle spelers en ouders in de jeugdkantine uitgenodigd voor de infoavond over volgend seizoen.  

Voetbalkamp zomer

IST Project, onder leiding van jeugdcoördinator Tom Joris, organiseert in samenwerking met de jeugdacademie van Dessel Sport een vierdaagse voetbalstage in de week van 30 juili  (woensdag is rustdag). 


Jongens en meisjes geboren in 2005-2010 kunnen zich uitleven op het voetbalveld.  Zowel keepers als veldspelers zijn welkom op de jeugdacademie van Dessel Sport !  Tussen kameraadjes kunnen de kinderen hun skills wat opkrikken tijdens de verschillende oefeningen en spelvormen.  In de inschrijvingsprijs van 130 euro zitten verzekering, een warme maaltijd, tien- en vieruurtje, drank onder de middagpauze, een T-shirt, een presentje en uiteraard vier dagen voetbalplezier inbegrepen !

Wanneer ?

ma 30, di 31 juli en do 2, vr 3 augustus (woensdag is rustdag)

Elke dag van 9 tot 16 uur

Voor wie ?

Jongens en meisjes geboren in 2005-2010

Zowel keepers als veldspelers

Waar ?

Jeugdacademie KFC Dessel Sport, Sportpark 10 in Dessel

Kostprijs ?

130 euro (Inbegrepen: verzekering, warme maaltijd, tienuurtje, vieruurtje, drank tijdens de middag, T-shirt en presentje)

Inschrijven ?

Je kan inschrijven tot 1 juli via joris.tom@telenet.be

Jeugdtrainers gezocht !

Voor het volgende seizoen zijn we nog volop op zoek naar gemotiveerde jeugdtrainers.

Copa Brasel multimove 6 april

 

Op vrijdag 6 april 2018 kunnen kinderen van 5 tot 9 jaar in de namiddag deelnemen aan een super Multimove-actie in sportpark Brasel te Dessel.

 

Inschrijven is verplicht en kunnen ouders makkelijk doen via www.jeugdsportnetkdr.be (inschrijven) !

 

 

 

Voetbalkamp paasvakantie

IST Project, onder leiding van jeugdcoördinator Tom Joris, organiseert in samenwerking met de jeugdacademie van Dessel Sport een vierdaagse voetbalstage tijdens de tweede week van de paasvakantie(woensdag is rustdag). 

Ultras laten Armand Melis Stadion zingen en dansen

Jens Van Loon en Robbe Verkuringen zijn de initiatiefnemers van de gloednieuwe supportersbeweging 'Ultras' van KFC Dessel Sport.  De jongens hebben hun hart op de tong.  En dat hart ligt duidelijk bij Dessel Sport.  Lees hieronder het interview.

11de kwisavond jeugd

Op vrijdag 2 februari kan je je brein nog eens breken op onze 11de kwisavond 

Halloween @ KFC Dessel Sport

Maandag 30 november hadden we voor onze jeugdspelers één van de leukste events van het jaar op de planning staan. Een echte Halloween training. 

Winterkledij verplicht

Vanaf november duiken de temperaturen snel onder de 10 graden tijdens de avondtrainingen.  Extra winterkledij voor de spelers is dan verplicht.