Uren kine aangepast

Vanaf september zullen kinesisten Jolien en Jonas aanwezig zijn op respectievelijk maandag van 19 tot 20 uur en op vrijdag van 18.15 tot 19.15 uur.  De revalidatietrainingen blijven doorgaan op woensdag van 18u30 tot 20u00 en op vrijdag van18u00 tot 19u15.

Meer over de stappen die je moet ondernemen bij een sportongeval vind je HIER.

Augustustornooien Dessel Sport

Op zondag 12 en woensdag 15 augustus treden maar liefst 142 ploegen aan in het augustustornooi georganiseerd door de jeugd van Dessel Sport, onder leiding van tornooicoördinator Patrick Vandeweyer.


Op zondag 12 augustus treden de U12 en U13 aan.  Op woensdag 15 augustus is het de beurt aan de U7 tot en met U11.

Het tornooi zal ingedeeld worden in verschillende reeksen per leeftijd waarbij rekening gehouden wordt met de categorieën gewestelijk/provinciaal/interprovinciaal.  In elk apart tornooi is er voor de uiteindelijke winnaar een beker voorzien.  Er is gestreefd om iedereen voldoende uitdaging en speeltijd te geven door middel van eventueel langere of meerdere wedstrijden.

Online wedstrijdschema’s en resultaten

Geen gedrum aan het secretariaat voor het raadplegen van de ploegresultaten. De uitslagen en standen zullen via de smartphone op te volgen zijn op https://www.meinturnierplan.de/mt?DesselSport of via het inscannen van onderstaande QR-code, die op meerdere plaatsen zal uitgehangen worden tijdens het tornooi. Hier vind je ook de wedstrijdschema’s.

De jeugdwerking van KFC Dessel Sport wenst iedereen een sportieve dag vol fun en voetbalplezier !!!

 

In bijlage vind je de brochures van het augustustornooi per leeftijdscategorie voor trainers en afgevaardigden, met onder andere het reglement.

 

 

Jeugdabonnement nu verkrijgbaar

Vanaf deze week zijn jeugdabonnementen voor het seizoen 2018-2019 verkrijgbaar in de jeugdkantine. Ouders, grootouders en andere supporters kunnen een abonnement aanschaffen tegen 40 euro. Indien je partner trainer of afgevaardigde is bij Dessel Sport, bedraagt het jaarabonnement 30 euro. Zonder abonnement betaal je per thuiswedstrijd 3 euro per persoon.

Het jeugdabonnement is zowel in Dessel als Witgoor geldig.

 

Versoepeling

Vanaf dit jaar geldt het abonnement niet enkel voor competitiewedstrijden en vriendschappelijke wedstrijden maar ook voor ons eigen augustustornooi.

 

Abonnement eerste ploeg

Abonnementen voor de eerste ploeg kunnen eveneens gebruikt worden voor de jeugdwedstrijden.

Info seizoen 2018-2019

Op woensdag 27 juni werden alle spelers en ouders in de jeugdkantine uitgenodigd voor de infoavond over het komende seizoen.

 

Naast de uitleg die jaarlijks herhaald werd voor de nieuwelingen, passeerden ook enkele nieuwigheden de revue.  Zo werd onder andere uit de doeken gedaan welke ingrijpende veranderingen er aangaande de reeksindelingen bij de jeugd op stapel staan.  Je kon er ook kennismaken met de trainer van jouw ploeg voor het komende seizoen.

De presentatie van deze infoavond staat in bijlage.

Infoavond 27 juni

Op woensdag 27 juni worden alle spelers en ouders in de jeugdkantine uitgenodigd voor de infoavond over volgend seizoen.  

Voetbalkamp zomer

IST Project, onder leiding van jeugdcoördinator Tom Joris, organiseert in samenwerking met de jeugdacademie van Dessel Sport een vierdaagse voetbalstage in de week van 30 juili  (woensdag is rustdag). 


Jongens en meisjes geboren in 2005-2010 kunnen zich uitleven op het voetbalveld.  Zowel keepers als veldspelers zijn welkom op de jeugdacademie van Dessel Sport !  Tussen kameraadjes kunnen de kinderen hun skills wat opkrikken tijdens de verschillende oefeningen en spelvormen.  In de inschrijvingsprijs van 130 euro zitten verzekering, een warme maaltijd, tien- en vieruurtje, drank onder de middagpauze, een T-shirt, een presentje en uiteraard vier dagen voetbalplezier inbegrepen !

Wanneer ?

ma 30, di 31 juli en do 2, vr 3 augustus (woensdag is rustdag)

Elke dag van 9 tot 16 uur

Voor wie ?

Jongens en meisjes geboren in 2005-2010

Zowel keepers als veldspelers

Waar ?

Jeugdacademie KFC Dessel Sport, Sportpark 10 in Dessel

Kostprijs ?

130 euro (Inbegrepen: verzekering, warme maaltijd, tienuurtje, vieruurtje, drank tijdens de middag, T-shirt en presentje)

Inschrijven ?

Je kan inschrijven tot 1 juli via joris.tom@telenet.be

Jeugdtrainers gezocht !

Voor het volgende seizoen zijn we nog volop op zoek naar gemotiveerde jeugdtrainers.

Copa Brasel multimove 6 april

 

Op vrijdag 6 april 2018 kunnen kinderen van 5 tot 9 jaar in de namiddag deelnemen aan een super Multimove-actie in sportpark Brasel te Dessel.

 

Inschrijven is verplicht en kunnen ouders makkelijk doen via www.jeugdsportnetkdr.be (inschrijven) !

 

 

 

Voetbalkamp paasvakantie

IST Project, onder leiding van jeugdcoördinator Tom Joris, organiseert in samenwerking met de jeugdacademie van Dessel Sport een vierdaagse voetbalstage tijdens de tweede week van de paasvakantie(woensdag is rustdag).