A-kern dankt jeugdspelers voor massale steun

De spelers van de A-kern waren erg opgetogen over de talrijke aanwezigheid van de jeugdspelers en hun enthousiaste aanmoedigingen ! 

Lees hieronder de brief die ze richten aan alle jeugdspelers:

Beste jeugdspelers

Wat een support, afgelopen zaterdag! Met behoorlijk wat man stonden jullie langs de zijlijn om ons aan te moedigen. Mede dankzij jullie steun hebben we de drie punten in eigen huis kunnen houden.

Voor jullie moet het ook een speciale avond geweest zijn. Het lijkt me super tof om op zo’n jonge leeftijd in het grote stadion voorgesteld te worden. Voor jullie lijkt dat grote stadion nu misschien nog wat ver weg, maar met hard werken, plezier in het voetbal en een klein beetje geluk komen jullie er misschien over een tijdje ook te staan, en zitten jullie bij ons in de kleedkamer. Niet meer langs de lijnen, maar binnen de lijnen! Dat is mooi, want de jeugd heeft de toekomst, ook zeker bij zo’n fijne familieclub als Dessel Sport.

Jongens en meisjes, blijf er hard voor trainen om het beste uit jezelf te halen, maar vergeet niet dat het allemaal begonnen is als hobby en dat het dat ook vooral moet zijn; een uitlaatklep, een manier om stoom af te blazen, te ontspannen, gezond bezig te zijn en vooral: te verbroederen.

Hopelijk zien we jullie de rest van het seizoen weer langs de lijnen, nogmaals dank voor jullie aanwezigheid tijdens de wedstrijd tegen Hamme. Zet ‘m op!

Groeten vanuit de gehele spelersgroep