26ste Memorial David Weyts

23e Trofee Jo Thomassen

vrijdag 13 mei 2022

Het jeugdcomité van KFC Dessel Sport en de Desselse Sportraad organiseren op vrijdag 13 mei 2022 de 26ste Memorial David Weyts met 23ste Trofee Jo Thomassen. Het is de jaarlijkse herdenking aan twee voetballers, twee ex-ploegmaats bij KFC Dessel Sport die veel te jong het leven lieten.

Een waar voetbalfeest

Deze herdenking onder de vorm van een minivoetbaltornooi op gras brengt elk jaar honderden voetballiefhebbers uit de wijde omgeving op de been, een ontmoetingsplaats ook voor vrienden en familie van David en Jo. De Memorial is ondertussen een begrip geworden waar iedereen graag naartoe komt, een voetbalfeest voor zowel mannen als vrouwen.

Op vrijdagavond 13 mei staat het tornooi open voor recreatieve mannen-, vrouwen- en veteranenploegen. Ook G-ploegen kunnen voor het tornooi inschrijven.

Minivoetbaltornooi op gras

De wedstrijden gaan door op de jeugdterreinen van KFC Dessel Sport. Een team bestaat uit 1 doelman en 5 veldspelers, die continu mogen vervangen worden door zo veel invallers als beschikbaar. De wedstrijdduur bedraagt telkens 2 x 12,5 minuten.

Elk team speelt 3 wedstrijden, de minimum leeftijd is 14 jaar (°2008 of vroeger). Indien er voldoende vrouwenploegen zijn, maken we een volledig tornooi met een finaleronde. De winnaar van het vrouwentornooi ontvangt de wisselbeker.

Wacht niet met inschrijven!

De afgelopen jaren was de Memorial telkens snel volzet. Schrijf dus tijdig in om zeker te zijn van deelname.