Recreatief voetbaltornooi 6x6 op 13 mei

Memorial David Weyts en Trofee Jo Thomassen op vrijdag 13 mei 2022

Recreatief voetbaltornooi

Wedstrijden worden op de grasvelden van de jeugdterreinen van KFC Dessel Sport gespeeld. Een team bestaat uit 1 doelman en 5 veldspelers, die continu vervangen mogen worden door zo veel invallers als gewenst. De wedstrijdduur bedraagt telkens 2 x 12,5 minuten.

Teams  spelen 3 wedstrijden op vrijdagavond. De minimumleeftijd voor deelname is 14 jaar (°2008 of vroeger). Voor de reeks met veteranenploegen zijn alle spelers minstens 35 jaar (°1987 of vroeger).

Inschrijven doe je online via http://www.jeugdkfcdesselsport.be/memorial-david-weyts

 

Vier sterren voor jeugdopleiding !
KFC Dessel Sport Jeugdacademie behaalde de hoogst mogelijke score van 4 STERREN voor de audit door Double Pass i.s.m Voetbal Vlaanderen !
 
Dit kan alleen dankzij het harde werk van ALLE spelers, trainers, coördinatoren, afgevaardigden, ouderraad, kantinepersoneel, terreinverzorgers, jeugdbestuur, hoofdbestuur, vrijwilligers, medewerkers, ouders, sponsors, supporters… !!
 
We are Green, we are White!!! We are Dessel dynamite !!!
Ploeg in vierde provinciale

KFC Dessel Sport zal vanaf het seizoen 2022-2023 starten met een B-team in vierde provinciale.  Hiervoor gaat de ploeg op zoek naar spelers die afkomstig zijn van Dessel of omliggende gemeenten of spelers die hun jeugdopleiding genoten hebben bij Dessel Sport of Witgoor Sport.

Dessel krijgt kunstgrasveld

De gemeente heeft 500.000 euro toegekend om een kunstgrasveld aan te leggen.  Bij deze willen we dan ook de burgemeester en zijn team alvast bedanken !

Het veld komt naast het Armand Melis stadion waar de bomen al geruime tijd gekapt zijn.

Wanneer precies met de aanleg begonnen wordt, is nog niet duidelijk.  Maar tegen het de start van volgend seizoen in juli zou het in gebruik genomen kunnen worden.

Met het kunstgrasveld krijgen we niet alleen een bijkomend veld, maar kunnen we ook trainingen laten doorgaan wanneer de andere velden door regenval niet bespeelbaar zijn.  Deze uitbouw van de infrastructuur tilt onze opleiding alvast weer een stapje hoger !

 

 

Dessel Sport zoekt G-voetballers

Heb jij zin om deel uit te maken van een toffe G-ploeg ?  Wij trainen steeds op vrijdag tussen 19 en 20 uur.  Kom gerust eens langs om te proberen !

Pasdagen seizoen 2021-2022

Hopelijk kunnen we het voorbije seizoen vlug achter ons laten en beginnen uitkijken naar opnieuw een 'normaal' voetbaljaar !

Update Corona 19/10

Kleedkamers zijn gesloten vanaf 19/10.  Omkleden kan buiten onder tenten.

Meer info in bericht. 

  

 

 

Update Corona 21/9

DOUCHEN NIET TOEGELATEN

De kleedkamers gaan op vraag van de gemeente op slot.  Zowel omkleden als douchen is niet meer mogelijk.

Het samen in een kleedkamer zitten en douchen zou teveel risico inhouden met betrekking tot de verspreiding van het coronavirus.  Bij het buiten trainen ligt dit risico zeer laag.

Update Corona 13/8
De aanpassingen in een notendop:
  • Vanaf 14 augustus mogen we opnieuw oefenwedstrijden organiseren.
  • De jeugdcompetities zullen starten in het weekend van 5-6 september.
  • Een sportbubbel van maximaal 50 personen moet gerespecteerd worden.
  • Er worden maximaal 200 supporters toegelaten.
  • Mondmaskers verplicht van bij aankomst tot vertrek voor supporters.
Meer info op voetbal Vlaanderen.