Augustustornooien Dessel Sport

Op zondag 12 en woensdag 15 augustus treden maar liefst 142 ploegen aan in het augustustornooi georganiseerd door de jeugd van Dessel Sport, onder leiding van tornooicoördinator Patrick Vandeweyer.

Op zondag 12 augustus treden de U12 en U13 aan.  Op woensdag 15 augustus is het de beurt aan de U7 tot en met U11.

Het tornooi zal ingedeeld worden in verschillende reeksen per leeftijd waarbij rekening gehouden wordt met de categorieën gewestelijk/provinciaal/interprovinciaal.  In elk apart tornooi is er voor de uiteindelijke winnaar een beker voorzien.  Er is gestreefd om iedereen voldoende uitdaging en speeltijd te geven door middel van eventueel langere of meerdere wedstrijden.

Online wedstrijdschema’s en resultaten

Geen gedrum aan het secretariaat voor het raadplegen van de ploegresultaten. De uitslagen en standen zullen via de smartphone op te volgen zijn op https://www.meinturnierplan.de/mt?DesselSport of via het inscannen van onderstaande QR-code, die op meerdere plaatsen zal uitgehangen worden tijdens het tornooi. Hier vind je ook de wedstrijdschema’s.

De jeugdwerking van KFC Dessel Sport wenst iedereen een sportieve dag vol fun en voetbalplezier !!!

 

In bijlage vind je de brochures van het augustustornooi per leeftijdscategorie voor trainers en afgevaardigden, met onder andere het reglement.