Maatregelen corona vanaf 28/7

Op 28/07/2020 werden door Voetbal Vlaanderen in overleg met de bevoegde instanties nieuwe bijkomende richtlijnen opgesteld om de veiligheid van de sporters verhogen.

Daarnaast hopen ze ook dat deze maatregelen ervoor zorgen dat de competities in september onder normaal regime kunnen aanvatten.

 

In bijlage kunnen jullie de laatste richtlijnen met betrekking tot Corona-maatregelen voor onze Jeugdacademie terugvinden.

Mogen wij jullie vragen deze nauwkeurig door te nemen en toe te passen waar nodig.

 

Wekelijkse update

Daarnaast willen wij jullie wekelijks op de hoogte houden met betrekking tot de douchemogelijkheden tijdens de trainingsdagen.

Vandaag is er beslist dat tot en met vrijdag 31 juli er GEEN mogelijkheid is tot douchen.

Volgende week bekijken we de mogelijkheden opnieuw.

 

Aangezien de Corona-cijfers nog steeds in negatieve zin evolueren willen wij jullie vragen om bij de minste symptomen jullie trainer, het dagelijks bestuur of de sportieve coördinatie te verwittigen. We mogen niet enkel en alleen afgaan op de vragenlijst uit PSD aangezien deze slechts wekelijks verzonden en ingevuld wordt.
Op deze manier kunnen we telkens zo adequaat mogelijk reageren op nieuwe situaties binnen de club en het besmettingsrisico zo laag mogelijk houden.

 

Hopende jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

 

Indien er vragen zijn, aarzel niet met ons contact op te nemen.

 

Met sportieve groeten,

 

Jeugdacademie Dessel Sport

#SamenTegenCorona

 

  1. Alle communicatie is tevens terug te vinden op de intradesk onder :

01 Spelers

01.01 Communicatie

01.01.01 Alle categorieën