Pasdagen seizoen 2021-2022

Hopelijk kunnen we het voorbije seizoen vlug achter ons laten en beginnen uitkijken naar opnieuw een 'normaal' voetbaljaar !

KLEDIJPAKKET (inbegrepen in lidgeld)

Samen met de nieuwe kledijleverancier JAKO zullen we van 31 mei tot en met 3 juni pasdagen organiseren voor de jeugd.  De ploegindeling voor de pasdag is voor de ploeg waarbij je VOLGEND jaar speelt. Speel je dit jaar bijvoorbeeld bij de U9, dan moet je naar de pasdag komen van de ploeg U10.

Spelers uit ploegen die volgend jaar in Witgoor trainen, worden uitgenodigd op de pasdagen in Witgoor.  Zij worden niet verwacht op de pasdagen in Dessel.  Het gaat om de volgende gemengde gewestelijke ploegen: U8, U9, U10, U11, U12, U13.

Spelers die niet aanwezig zijn op de pasdag, kunnen nadien het kledijpakket enkel nog online via de website van JAKO bestellen.  Het kledijpakket wordt aan huis geleverd waarbij een kost van 6 euro zal aangerekend worden.  Meer informatie hierover volgt nog.

MERCHANDISING

Naast het kledijpakket, dat voor iedereen voorzien is, kan iedereen tijdens de pasdag extra kledij bestellen.  Deze kledij dient op de pasdag zelf afgerekend te worden via bancontact.

Ook aan de spelertjes van de U6 bieden wij dit jaar de mogelijkheid om kledij van de club te bestellen.

Tijdens het seizoen kan doorlopend nieuwe kledij besteld en betaald worden via de website van JAKO.  De kledij wordt aan huis geleverd.  Vanaf een bedrag van 40 euro is dit gratis.  Voor een lager bedrag betaal je 6,95 euro verzendkosten.  Meer informatie hierover volgt nog.

Extra pasmoment voor medewerkers

Op 2 juni om 21 uur is er een extra pasmoment voor medewerkers:

  • Alle trainers buiten ploegtrainers.  Zij krijgen hetzelfde pakket als de trainers.
  • Scouts. Zij krijgen een softshell.
  • Kinesisten, kantinepersoneel en bestuur kunnen passen op 2 juni om 21 uur. Zij krijgen een polo.

Ploegtrainers, afgevaardigden of leden van de ouderraad, die niet aanwezig kunnen zijn op de pasdag van hun ploeg, kunnen kledij passen tijdens het extra pasmoment.