Voetbal- en keepersschool Groen-wit

De jeugdacademie van KFC Dessel Sport organiseert de voetbal- en keepersschool ‘GROEN-WIT’ voor alle jongens en meisjes, geboren in 2008 t/m 2012.  De opleiding bestaat uit een lessenreeks van 8 opeenvolgende zondagen waarbij de nadruk ligt op het aanleren van een aantal hedendaagse principes op het vlak van techniek . 

Opleiding gericht op techniek

De opleiding van de voetbal- en keepersschool ‘GROEN-WIT’ is gebaseerd op een doordacht plan met de nadruk op balvaardigheid, dat door onze geschoolde trainers op de kinderen overgebracht wordt.  De spelertjes en keepers doorlopen elke trainingsdag een parcours dat geleidelijk aan van basisvaardigheden naar iets meer ingewikkelde spelvormen evolueert. Op die manier maken ze kennis met de diverse aspecten op het gebied van voetbalvaardigheden zoals daar zijn:

  • Bal- en ritmegevoel
  • Inspelen en aanname van de bal
  • Techniek
  • Coördinatie
  • Snelvoetenwerk
  • Duelvormen
  • Soccer pal 

Voor wie?

De opleiding staat open voor alle jongens en meisjes, geboren in 2008 t/m 2012, uit de ruime regio, die hun techniek naar een hoger niveau willen tillen. Zowel veldspelers als keepers uit alle niveaus zijn welkom! 

Wanneer?

Vanaf zondag 3 februari 2019 zullen op 8 opeenvolgende zondagen trainingssessies georganiseerd worden en dit telkens van 9u30 tot 10u45. 

Waar?

Alle trainingen gaan door op de terreinen van de jeugdacademie van Dessel Sport op het adres Sportpark 10 in Dessel.

Inschrijven?

Inschrijven kan via het online inschrijvingsformulier op deze pagina. Het inschrijvingsgeld bedraagt €45.

Om een degelijke opleiding in beperkte groepen van 8 à 10 spelers te kunnen garanderen, wordt er een limiet van 50 inschrijvingen gehanteerd.

Meer inlichtingen?

Voor meer inlichtingen kan je via steeds terecht bij de verantwoordelijke voor de voetbalschool Tom Joris, die tevens deel uitmaakt van de sportieve staf van de club.  Je kan hem bereiken via GSM op het nummer 0468/34 65 43 of via email op joris.tom@telenet.be.